بكالوريا 2023: اليوم الأول من الأبواب المفتوحة
BAC 2023 Open Days 1st Day – Saturday, July 15th, 2023.
▪️The Faculty of Foreign Languages actively participated in the first day of Oran 2 University Open Days for baccalaureate 2023 students at the Central University Library.
▪️The Dean Prof. BOUAYED-HAMIDOU Nabila, and dedicated teachers from all departments English, French, Spanish, German and Russian were present to represent the diverse fields and specialties offered by the faculty.
The Open Days will continue until July 18th, 2023.
▪️شاركت كلية اللغات الأجنبية في اليوم الأول من الأبواب المفتوحة على جامعة وهران 2 لطلبة الباكالوريا 2023 المنظمة على مستوى المكتبة الجامعية المركزية.
▪️بحضور السيدة عميدة الكلية الأستاذة نبيلة بوعياد-حميدو والأساتذة المخصصون من جميع الأقسام – اللغة الإنجليزية والفرنسية والإسبانية والألمانية والروسية – لتمثيل التخصصات والمجالات المتنوعة التي توفرها الكلية.
تستمر الابواب المفتوحة إلى غاية 18 جويلية 2023.
BAC 2023 Open Days July 15th- 18th, 2023.