تمت اليوم الأحد 3 سبتمبر 2023 على مستوى عمادة كلية اللغات الأجنبية لجامعة وهران 2 باشراف من السيدة عميدة الكلية الأستاذة بوعياد-حميدو نبيلة، وبحضور السيد الأمين العام الكلية والطاقم الاداري للكلية، مراسيم التنصيب الرسمية للأستاذ بن ودان أحمد كنائب عميد مكلف بالدراسات والمسائل المتعلقة بالطلبة خلفا للأستاذة ايزيدي فطيمة الزهراء.
On this day, the 3rd of September, 2023, under the auspices of Madam the Dean of the Faculty of Foreign Languages, Prof BOUAYED-HAMIDOU Nabila, accompanied by Mr. the General Secretary of the faculty along with the administrative staff we witnessed the official inauguration of Dr. BENOUDDANE Ahmed as the new Vice-Dean in charge of studies and student-related issues, succeeding Dr. YZIDI Fatima Zohra.